Vi bygger med kvalitet

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde har fra starten af været grundstenen hos Rølund.
Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk hver gang – lige fra de små opgaver hos private til de store erhvervsprojekter og bygningsrenoveringer.
Vi udfører mange forsikringsskader, skadesårsagerne kan være mange; brand, vand, indbrud, skybrud, svamp, råd for blot at nævne nogen.

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde med sans for både høj kvalitet og lækre detaljer. Det kan være nye vinduer og døre, køkken, lofter, generelt alle former for renovering.

Kirker, godser og historiske ejendomme
Vi er specialister i renovering af godser, kirker, ældre og fredede ejendomme. Med vores grundighed og sans for æstetik, giver vi nyt liv til den danske bygningsarv, så disse historiske bygninger kan holde mange år endnu. Det drejer sig både om vedligehold af historiske bygninger, renovering af herskabslejligheder, murermestervillaer og renovering af bindingsværkhuse. Det er der både sund fornuft og mere bæredygtighed i.

Vi har eget maskinsnedkeri i Ringsted, hvor vi kan udføre alle former for snedkeropgaver.
Vores dygtige snedkere udfører unikke detaljer på kirkebænke, gelændere, specielle vinduesfremstillinger mv.

Tryg styring som hovedentreprenør
Lad os sørge for sikker byggestyring som hovedentreprenør.
Vi koordinerer alle involverede faggrupper og sikrer en stram økonomistyring af byggeprojektet. Alt sammen i et godt samarbejde med både bygherrer og rådgivere, så vi sikrer fremdrift i byggeriet.

Professionelt tømrer- og snedkerarbejde har fra starten af været grundstenen hos Rølund, og vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk hver gang – lige fra de små opgaver hos private til de store erhvervsprojekter og bygningsrenoveringer. Vi udfører mange forsikringsskader. Den er blandt andet brandskader, vandskader, indbrud eller råd og skimmelsvamp.

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde med sans for både høj kvalitet og lækre detaljer. Det kan være nye vinduer og døre, montering af køkken, nybyg af drømmehus eller erhvervsbyggeri såsom kontorer, lagerhaller og offentlige institutioner.

Kirker, godser og historiske ejendomme
Vi er specialister i renovering af godser, kirker, ældre og fredede ejendomme. Med vores grundhed og sans for æstetik giver vi nyt liv til den danske bygningsarv, så disse historiske bygninger kan holde mange år endnu. Det drejer sig både om vedlighed af historiske bygninger, renovering af herskabslejligheder, murermestervillaer og renovering af bindingsværkhuse. Det er der både sund fornuft og mere bæredygtighed i.

Vi har eget maskinsnedkeri i Ringsted, hvor vi reparerer og bygger nyt med lækkert tømmer. Vores dygtige snedkere udfører unikke detaljer på kirkebænke, gelændere og andre udsmykninger.

Tryg styring som hovedentreprenør
Lad os sørge for sikker byggestyring som hovedentreprenør. Vi koordinerer alle involverede faggrupper og sikrer en stram økonomistyring af byggeprojektet. Alt sammen i et godt samarbejde med både bygherrer og rådgivere, så vi sikrer fremdrift i byggeriet.

Vi har et godt og effektivt samarbejde med flere forsikringsselskaber og udbedrer mange forsikringsskader. Det drejer sig typisk af vand-, brand-, indbruds- eller stormskader, hvor vi kommer ud og besigtiger, når skaden er sket og udbedrer skaderne på byggeriet.

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK & EFFEKTIV UDBEDRING AF FORSIKRINGSSKADER

Vi har mere end 100 ansatte og adskillige års erfaring inden for håndværksfagene. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 20 82 11 89 eller skriv til
info@rolundbyg.dk

TØMRER & SNEDKER

MURERARBEJDE

MALERARBEJDE

AUT. KLOAKMESTRE

REFERENCER

100 % orden og styr på tingene
Vi blev kontinuerligt fulgt op på, i forhold til både vejr og tilfredshed. En dejlig tryghed. Vores tømrer Rasmus var rar at have på grunden (jeg havde 3 ugers ferie i perioden) stemningen var afslappet og der var 100 % orden og styr på tingene. En fornøjelse at have brugt Rølund, og resultatet lever helt op til forventningerne.

/ Mai-Britt & Jesper, Roskilde

Et super godt resultat
Rølund’s murere har udført pudsning af facade. Fredag eftermiddag brændte en anden murer mig af. Jeg ringede til Rølund, som kom mandag og besigtigede opgaven. Tirsdag gik arbejdet i gang og færdig fredag i samme uge. Et super godt resultat nøjagtigt som aftalt og forventet.

/Jesper Björg, Ringsted

Faglighed til UG
Jeg har haft Rølund til at udføre forskellige reparationsopgaver efter stormskade. Reparationer af større tagskade samt mange små skader, som det krævede grundighed at opdage og reparere. Udført til UG og med en høj stolthed og faglighed.

/Georg Garth-Grüner, Skovholmslund ApS, Kr. Saaby

VI UDFØRER

Vi har hovedkontor i Ringsted og en afdeling i København og udfører opgaver over hele Sjælland og i Storkøbenhavn.