Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf

rolund firma

Referencer

Klaus Kristensen, Lejre siger:
"Professionelt arbejde fra start til slut. Mundtlige aftaler blev uopfordret bekræftet skriftligt. Håndværkere på pladsen vidste hvilken aftale der var indgået med konduktør/kontor. Høj tilgængelighed mht kommunikation under hele processen. Flot stykke arbejde leveret og pæn oprydning både ude og inde"

 

 


 

 

Jesper Björg, Ringsted siger:
"Rølund's murerafd. har udført pudsning af facade.
Fredag eftermiddag blev jeg brændt af af anden murer. Jeg ringede til Rølund som kom mandag og besigtede opgaven. Tirsdag gik arbejdet i gang og færdig fredag, i samme uge.
Et super godt resultat nøjagtigt som aftalt og forventet."

 

 


 

 

Mai-Britt og Jesper Frederiksen, Roskilde siger:
"Vi har fået skiftet tag på vores hus, det var en rådskade - så forsikringen var med ind over.
I løbet af projektet var der en del udfordringer, vi valgte at skifte tegl til en type der ikke behøver undertag og samtidigt var der en del nye udfordringer i forhold til ovenlys vinduer, inddækningers med videre. Under hele processen var både tømrer og konstruktøren klar med vejledning og sparring i forhold til hvilke muligheder der var. Projektet var estimeret til at vare en måned og tidsplanen holdt. Vi blev kontinuerligt fulgt op på, i forhold til både vejr og tilfredhed. En dejlig tryghed. Vores tømrer Rasmus, var rar at have på grunden( jeg havde 3 ugers ferie, i perioden) stemningen var afslappet og der var 100 procent orden og styr på tingene. En fornøjelse at have brugt Rølund, der var styr på tingene og resultatet lever helt optil forventningerne."

 

 


 

 

Farid Dadkhah, Herlev siger:
"God service og høflige medarbejdere der kunne deres kram.
Kan varmt anbefales til små og store bygninger, renoveringer, og udbedringer."

 

 


 

 

Skovholmslund ApS - Georg Garth-Grüner, Kr. Saaby siger:
"Jeg har haft Rølund til at udføre forskellige reparationsopgaver efter stormskade. Tagreparationer af større tagskade samt mange små skader der krævede grundighed at opdage og reparere. Udført til UG og med en høj stolthed og faglighed. Desuden reparation efter vandskade i udlejet hus. Yderst fin kontakt med lejer, således det var til mindst mulig gene for dem, og således jeg som ejer og udlejer ikke skulle ind over hele tiden. Lejeren var yderst tilfreds med forløbet. Et forbilledligt håndværkerforløb med høj grad af troværdighed og faglighed."

 


 

 

  • Genetablering af Nørregård på strøget, efter vandskade, fra kælder til kvist.
  • Reetablering af WHO's T-bygning.
  • Fast service tømrer hos Waves (Tidligere Hundige Storcenter).
  • Reetablering efter stor brandskade i herskabslejlighed i lundsgade på Østerbro.
  • Reetablering efter stormskade på gård i slagelse. 900 m2.

Vi er medlem af

byggaranti

 

smiley