Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf

banner7

Om Rølund A/S

rolund skiltVi er i dag etableret i Sorø, industrikvarteret ved genbrugsstationen og motorvejen. Hvor vi har en bygning hvori vores kontor, lager og opvarmede maskinværksted er.


Firmaet er i dag mellem 35-45 arbejdende ansatte og 3 kontorfolk.


Vi udfører alle slags opgaver i totalentrepriser, og hjælper kunden godt igennem hele processen, og er vant til at håndtere mange forskellige typer kunder, lige fra kunden der ønsker selv at deltage i byggeprocessen og til dem der ønsker en nøgle færdig løsning.


Historie
Rølund APS blev grundlagt i 2006, men blev ved årsskiftet 2010-2011 lavet om til et aktieselskab.

I sommeren 2011 købte Rølund A/S, alle aktiverne i BJ Tømrer og Snedker A/S, og overtog deres 5 ansatte.

I starten af november begyndte Rølund A/S at køre for Topdanmark – Danske forskring, som håndværks taksatorer. Hvor vi skal køre og hjælpe med taksering og udbedring af de mindre skader.

Ved årsskiftet 2012/13, flyttede vi fra slagelse og til Sorø hvor vi nu er placeret.

I foråret 2014, overtog Rølund A/S, aktiverne i Unikasnedkeriet, samt ansatte den tidligere ejer, for at køre konceptet videre, med mulighed for at fremstille specielle køkkener, bad, og møbler.


I august 2015, overtog Rølund, Ingvarsen-Ringsted A/S, med mandskab bygninger og biler. Firmaerne vil kører videre som 2 firmaer men hjælpe hinanden i spidsbelastninger for at styrke begge virksomheder. Lige som vi har flyttet Rølund's snedkeri til faciliteterne hos Ingvarsen for at få en mere sammenhængende værksted produktion.


Rølund A/S
Juliesmindevej 14
4180 Sorø

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


sorologo ingvarsen logo

Sorø Liftudlejning er et datterselskab til Rølund A/S og udlejer alt indenfor lifte. De har også et stort sortiment af tilbehør til lifte.
 

plastmo junckers

Vi er pr 1 november 2011 blevet certificeret Plastmo partner.

Vi har et tæt samarbejde med Junckers Industriers tekniske afdeling, og har stor erfaring i gulvarbejde i alle træsorter, og forskellige konstruktioner. Vi har tømrersvende som ikke laver andet end trægulve og derfor er meget erfarne på dette område.
 

tasf

unikalogo

 

Unikasnedkeriet er et dansk firma med 20 års erfaring i at producere kvalitetsmøbler efter kundens ønsker og mål. De har specialiseret sig i at producere massive langborde, køkkener og baderumsmøbler, design møbler samt kopier af antikviteter.

 

dhk logo2x

 

 

 gh
kb

Vi støtter årligt kræftens bekæmpelses arbejde med børn unge og kræft.

Rølund A/S støtter lokale fodbold og håndbold klubber, med hjælp til klubtøj, træningslejre, eller lign.


hbold

Vi sponsorere Greve Håndboldpiger

Vi er medlem af

byggaranti

 

smiley